Roulette strategi

Roulette er ikke et spil, hvor du kan udvikle specielle vindertalenter. Hvor den lille bold lander på hjulet handler helt og aldeles om held. Men på trods af det, findes der alligevel flere forskellige roulette strategier og systemer, de er blevet udviklet for at du som spiller kan forbedre dine vinderchancer og få bedre odds. Brug disse strategier og forøg din chance for at vinde på rouletten.

Oversigt over Roulette strategier

Fibonacci sequence – Dit bet er summen af de to foregående spil.

Labouchere – Ud af en tilfældig sekvens af tal, er bettet altid summen af de yderste tal.

Martingale system –  Når du taber fordobles din indsats. Når du vinder, starter forfra igen.

Red Bet –  Du fordobler konstant din indsats på rød og beholder konstant samme satsning på sort.

D’Alembert system – Du satser kun på lige chancer. Når du taber, øger du din indsats med én, og når du vinder reducerer du din indsats med én.

Columns strategy – Du sætter din indsats på den første kolonne, fordobler den på den anden, og firedobler den på den tredje kolonne.

The ‘one hit’ miracle – Du bliver ved med at satse på det same nummer.

The memory game – Du satser på alle numre på bordet, undtagen de tre der sidst har vundet.

Pivot – Du satser på det første dobbelte tal og beholder din indsats konstant i 36 runder.

Vil du prøve at bruge en af strategierne i et spil? Spil gratis roulette eller spil roulette for rigtige penge nu. Vær sikker på at du først har læst spillets regler.

Fibonacci sequence

Fibonacci sequence, er den sekvens af tal, hvor hvert tal er summen af de to foregående numre. Det er et system man let kan anvende til roulette.

Når du bruger systemet, skal du først satse på lige chance. Når du taber, tælles summen af de foregående spil sammen og er din nye satsning. På denne måde tager du et skridt videre i serien, hver gang du taber. Når du vinder en runde tager du to skridt tilbage i serien. Vinder du for eksempel i fjerde runde, skal du derefter kun satse én kredit i næste runde.

Så når du taber skal du tage et skridt videre i sekvensen af tal, men når du vinder, kan du tage to skridt tilbage i sekvensen.

Du kan læse mere om Fibonacci her.

Labouchere

Labouchere roulette systemet fungerer også med en sekvens af tal, men disse numre er udvalgt af dig. Med denne roulette strategi er din indsats baseret på de to yderste tal i din selvvalgte sekvens. Denne roulette strategi virker som følgende:

Du skriver en tilfældig sekvens af tal ned før du begynder, for eksempel 2, 4, 6, 2, 4.

Din indsats er så summen af de to yderste tal i sekvensen (2 + 4 = 6).

Når du taber, skriver du det beløb ned, du mistede i slutningen af serien.

Den sekvens af tal er nu 2, 4, 6, 2, 4, 6.

Så satser du summen af de to yderste tal igen.

Når du vinder overstreges de to yderste tal.

Med en næsten 50 % chance for at ramme dine tal, er chancerne for at vinde store. Denne roulette strategi er meget populær blandt ihærdige spillere.

Du kan læse mere om Labouchere systemet her.

Martingale system

Ud af de forskellige roulette systemer der anvendes til at spille roulette, er Martingale systemet måske den mest populære. Den kan forklares sådan her; du fordobler din tabte indsats, når du taber. Når du vinder, skal du starte forfra. Dette roulette system har helt sikkert vist sig at virke. I teorien er det praktisk talt umuligt at tabe med dette system. Men det er vigtigt at forblive disciplineret ved indgåelse af bets, så du ikke tager nogen unødige risici.

Du kan læse mere om Martingale strategien her.

Red Bet

Når du spiller roulette, har du også mulighed for at satse på en farve. Denne strategi kaldes Red Bet fordi statistisk set satser de fleste spillere på rød. Ideen er at beholde en fordobling af Red Bet og samtidig også satse på de sorte felter konstant. Du starter med et bet på rød. Når hjulet igen skal drejes, fordobler du din indsats på rød og satser din originale indsats på sort. Det samme sker i næste runde, etc. Fordelen ved denne strategi er, at du bibeholder dine chancer, mens spreder dine indsatser.

D’Alembert straetgien

I D’Alembert systemet bettes der udelukkende på lige chancer. Når du taber, kan du forøge din indsats med en kredit. Når du vinder skal du reducere en kredit fra din indsats. Det betyder at der altid er en balance på 0, når du laver en fortjeneste. Et simpelt men effektivt roulette system.

Du kan læse mere om denne strategi her.

Columns strategien

Når du bruger denne strategi, satser du kun på søjler. Du satser et lille beløb på den første kolonne, fordobler dette beløb på den anden, og firedobler beløbet på den tredje. Indsatsen fordobles ved hvert hjulspind, og de andre indsatser stiger i samme tempo.

Du kan læse mere om Columns strategien her.

One Hit Miracle

One Hit Miracle er baseret på idéen om, at bolden til sidst bliver nødt til at lande på et bestemt tal. Det begrundes med, at jo længere en bold ikke er landet på et bestemt tal, jo større er chancen for at den gør det snart. Når du bruger denne strategi, satser du hele tiden på det samme tal.

Memory game

Med the Memory Game, better du på alle numre på bordet, med undtagelse af dem, der vandt de sidste tre omdrejninger. Denne roulette strategi er baseret på den uvidenskabelige idé om at tallene ikke umiddelbart kan gentages i roulette.

Pivot roulette strategien

Når du bruger denne strategi skal du først holde styr på de tal der allerede har vundet på bordet. Når en række vinder to gange, bliver det dit ‘Pivot’ nummer. Du satser nu på dette nummer i de næste 36 drejninger af hjulet. Dette system er baseret på “loven om den tredje”. Ifølge denne naturlov, vil kun 24 forskellige numre vises i en serie på 36. Det betyder, at flere numre skal vises mere end én gang.

Hvis du vil læse om flere roulette systemer, kan du læse vores blog, som viser alle de bedste roulette systemer.

forfatter oliver profil

OM FORFATTEREN

Oliver
Stifter af siden

Jeg elsker at spille alle mulige slags spil i online kasinoer og jeg har testet de forskellige strategier der vises på webstedet.

NEVER MISS
A POST

Sign up with your email address to receive hot updates straight in your inbox.

Scroll til toppen