Omvendt Fibonacci Roulette-system

En masse roulette-systemer har en omvendt, hvilket betyder at de kan blive brugt på to forskellige måder. Et positivt system hvor du øger efter sejrene vender om, vil have at du øger efter at have tabt, mens det omvendte af et negativt progressionssystem kræver, at du øger efter du har vundet i stedet for efter du har tabt.

Fibonacci Roulette-systemet er et eksempel på en roulette-strategi, der har en omvendt. Normalt spilles dette system ved at øge din indsats, når du taber. Du kan læse en fuld beskrivelse af hvad det er og hvordan det virker, men vi vil give dig en hurtig forklaring af det traditionelle system, før vi går i gang.

Den traditionelle Fibonacci Roulette-metode

Med den traditionelle Fibonacci Roulette-metode øger du dine indsatser ved hjælp af hvad der er kendt som Fibonacci-sekvensen. Oprindeligt udviklet af biologer, fungerer dette system ved at tage summen af de to foregående tal i en sekvens, for at få det næste tal. Sekvensen er

1 x 1 x 2 x 3 x 5 x 8 x 13 x 21 x 34 x 55 x 89 x 144 x 233 x 377 x 610

Når du bruger Fibonacci Roulette-metoden, satser du på et hvilket som helst af de ydre lige chancer: høje, lave, røde, sorte, lige eller ulige (læs mere omkring ydre væddemål her).

Derefter placerer du indsatser efter tallene, og bevæger dig ned ad sekvensen når du taber. Når du vinder, krydser du to af tallene af og fortsætter, indtil du har fjernet alle tallene. På denne måde tager tab ét skridt fremad og sejrene tager to skridt tilbage.

Om den Omvendte Fibonacci Roulette-metode

Fibonacci Roulette-metoden bruger den samme talsekvens, det er kun dig der vil øge din indsats og bevæge dig ét trin op ad sekvensen, når du vinder og derefter bevæge dig to trin tilbage, når du taber. Grunden til at gøre dette er at maksimere rentabiliteten af vindende strejker. Lad os tage et kig på et eksempel.

  1. Du satser 1 enhed og vinder. Du skriver 1 på dit papir.
  1. Du satser en 1 plus 0 eller 1 enhed og vinder. Dit papir siger nu 1 1.
  1. Du satser 1 plus 1 eller 2 enheder og vinder. Dit papir siger nu 1 1 2.
  1. Du satser 1 plus 2 eller 3 enheder og taber. Du krydser 1 2 af og dit papir siger nu 1.
  1. Du satser en 1 plus 0 eller 1 enhed og vinder. Dit papir siger nu 1 1.
  1. Du satser 1 plus 1 eller 2 enheder og vinder. Dit papir siger nu 1 1 2.
  1. Du satser 1 plus 2 eller 3 enheder og vinder. Dit papir siger nu 1 1 2 3.
  1. Du satser 2 plus 3 eller 5 enheder og taber. Du krydser 2 og 3 af. Dit papir siger nu 1 1.
  1. Du satser 1 plus 1 eller 2 enheder og taber. Du krydser begge tal af og starter igen.
  1. Du satser 1 enhed og vinder. Du skriver 1 på dit papir.

Med dette eksempel, du har vundet syv gange og tabt 3 gange, men du har kun vundet én gang. Dette illustrerer tydeligt problemet med dette system. Hvis du ikke rammer en stor sejrsrække med den Omvendte Fibonacci Roulette-metode, kan du bare tjene en masse penge med systemet uden at bruge flere timer ved bordet.

En meget stor tabende strejke kan også være svær at komme tilbage fra, og det kan være svært at holde styr på hvor meget du rent faktisk har tabt.

Hvis du ender med en stor sejrsrække, kan du tjene en masse penge på kort tid. Det er vigtigt at have et mål for øje, så du kan stoppe, mens du er foran. Et andet godt råd, til når du burger dette system er, kun at spille med en bestemt mængde af penge, så du ikke ender med at tabe mere end du har råd til med dit budget.

Hvis du er interesseret i at kende andre metoder til at vinde over rouletten, så er du velkommen til at tage et kig på vores artikel “Hvordan man vinder på roulette”.

forfatter oliver profil

OM FORFATTEREN

Oliver
Stifter af siden

Jeg elsker at spille alle mulige slags spil i online kasinoer og jeg har testet de forskellige strategier der vises på webstedet.

NEVER MISS
A POST

Sign up with your email address to receive hot updates straight in your inbox.

Scroll til toppen